Kouvolan LVI-yhdistys ry, KoLVI

SÄÄNNÖLLISET KOKOUKSET

Kokouksia on vuosittain yleensä 6, joista 2 sääntömääräistä vuosikokousta. Normaali alkamisaika on klo 17.30 ja paikka Nevillen Kammari, Salpausselänkatu 29, Kouvola. Poikkeavat ajat ja paikat ilmoitetaan tapahtumatiedoissa, kuten myös kaikki muutkin matkat ja tapahtumat.
Jäsen varmista, että sp-osoitteesi on ajan tasalla, niin saat tiedot parhaiten!

KoLVI:n uusitut säännöt on otettu käyttöön vuoden 2018 alusta, tutustu niihin tästä!

Kokoukset

Vuoden 2019 toimintaa ja tapahtumia:

• Kouvolan LVI-yhdistys KoLVI tekee tutustumismatkan ETS Nordin tuotantolaitokseen Tallinnaan 16.-17.5.2019.

Matkan hinta alustavasti 120-150€, sisältäen matkat Helsinkiin, laivaliput ja 1 yön majoituksen 2hh aamiaisella (aamiainen ja illallinen laivalla).
    16.5. lähto 6.50 Kouvola ja laiva lähtee 10.30.
    17.5. laiva lähtee 16.30 ja Kouvolassa n.21.00.
    Ilmoittautumisaika päättynyt, lisätietoja a.hyvarinen(at)ah-cool.inet.fi.

• Green card -kurssi

Golf-harrastuksen aloittamisesta kiinnostuneille järjestetään touko -kesäkuun vaihteessa Green gard -kurssi. Sen hinta on n. 100 €/henk.. Lisätietoja Ari Hyväriseltä.
    Tervetuloa mukaan!

• Syyskuun kuukausikokous 11.9.2019 klo 17:30 Nevillen kammari

Illan isäntänä Swegon Oy / Trygve Lender.
    Aloitetaan syyskauden kokoukset joukolla, tervetuloa!

• Opintomatka Moldovaan 19. - 22.9.2019

Ohjelmassa mm. vierailu Cricovan maanalaiseen "viinikaupunkiin", sekä päivämatka yksipuolisesti 1990 itsenäistyneelle Transnistrian alueelle. Matkan omakustannushinta on n. 450 €/hlö.
    Ilmoittautumisaika päättynyt, lisätiedot pj. Ari Hyväriseltä.

• Lokakuun kuukausikokous 9.10.2019 klo 17:30 Nevillen kammari

Illan isäntänä Sewerex Oy / Mikko Palmumaa.
    Tervetuloa myös uudet jäsenet!

• Marraskuussa 13.11.2019 on sääntömääräinen syyskokous ,

kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
    Illan isäntänä on Kiilto Oy / Jonne Lehtonen.
    Tervetuloa mukaan!

Koulutukset

• Kylmäkurssi tulossa syksyllä 2019!
    Ohjelma lisätään sivulle heti kun se on valmis!

• KoLVI on käynnistänyt syksyllä 2016 LVIA-koulutukset paikallisten rakennusliikkeiden työnjohdolle. Mikäli asia kiinnostaa, ota yhteyttä pj. Ari Hyväriseen!

• Seuraa ajantasaista SuLVI:n mittavaa ja ajankohtaista koulutustarjontaa   klikkaamalla koulutuskalenteria!

Tervetuloa kokouksiin ja tapahtumiin!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Sivua päivitetty 9.5.2019

Jäsenasiat

kolvi-logo

Huom.: KoLVIn tilipankki on vaihtunut, TÄSSÄ uusi tilitieto FI70 4108 0011 3694 62

Seuraa SuLVIn tarjoamaa uutistarjontaa RSS-syötteenä klikkaamalla tästä!

KoLVI:n 29. LVI-Viesti on ilmestynyt yli 50.000 kpl jakeluna! Tutustu siihen tästä!

Talotekniikka-alan yrittäjä, tuo yrityksesi KoLVIn Yhteistyöyritykseksi!
Saat merkittäviä etuja, ota yhteyttä puheenjohtajaan!

kolvi-logo

Jäsentiedotteet

Kuluva vuosi tässä, aikaisempien vuosien jäsentiedotteet ovat välilehdellä "Arkisto"!

Jäsentiedote 3/2019 (3.4.2019
Jäsentiedote 2/2019 (27.2.2019)
Jäsentiedote 1/2019 (6.2.2019)

Kuluvaa vuotta koskevien pöytäkirjojen nettiversiot tulevat tähän, aikaisemmat ovat välilehdellä "Arkisto":

Lyhyesti!

Työturvallisuuskorttikoulutus

Mahdollisuus osallistua työturvallisuuskorttikoulutukseen. Mikäli aihe kiinnostaa, ilmoittele sähköpostilla a.hyvarinen(at)ah-cool.inet.fi, tai pasi.laari(at)kouvolanputkityo.fi

Lue ajankohtainen KSAO:n lehtori Aki Junton kirjoitus aiheesta "Ammatillinen koulutus uudistuu", klikkaa tästä!

Kommentit Palautelomakkeella tästä, kiitos!

9.5.2019