Kouvolan LVI-yhdistys ry, KoLVI

SÄÄNNÖLLISET KOKOUKSET

Kokouksia on vuosittain yleensä 6, joista 2 sääntömääräistä vuosikokousta. Normaali alkamisaika on klo 17.30 ja paikka Nevillen Kammari, Salpausselänkatu 29, Kouvola. Poikkeavat ajat ja paikat ilmoitetaan tapahtumatiedoissa, kuten myös kaikki muutkin matkat ja tapahtumat.
Jäsen varmista, että sp-osoitteesi on ajan tasalla, niin saat tiedot parhaiten!

KoLVI:n uusitut säännöt on otettu käyttöön vuoden 2018 alusta, tutustu niihin tästä!

Kokoukset

• Keskiviikko 9.9.2020 kuukausikokous mikäli korona-tilanne sen sallii. Ilmoitetaan tarkemmin kun tilanne selkiytyy!

• Keskiviikko 7.10.2020 kuukausikokous

• Keskiviikko 11.11.2020 klo 17:30 sääntömääräinen syyskokous

KoLVI:n toimintaa ja tapahtumia:

• Saunomista ja (avanto)uintia Tykkimäen saunalla torstaisin klo 18:30 jälkeen

Kassalla on KoLVI:n vihko, johon nimi ja mahd. alennusstatus (eläkeläinen, opiskeija, jne.) selkeästi.
    Omakustannus 3 € alle listahinnan.
    Maksut suoritetaan myöhemmin yhteislaskuna ja taloudenhoitaja laskuttaa jäseniltä heidän osuutensa erikseen.
    Tule mukaan!

Koulutukset

• Kylmälaitteiden asennuskoulutusta
    Kouvolan seudun ammattiopisto järjestää huhti-kesäkuussa alle 3 kg kylainetta sisältävien kylmälaitteiden koulutusta.
    Päivämäärät tarkentuvat myöhemmin.
    Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
    Jari Niinimäki tai Hemmi Vauhkonen

• Lisäksi korttikoulutuksia klikkaamalla:

• KoLVI on käynnistänyt syksyllä 2016 LVIA-koulutukset paikallisten rakennusliikkeiden työnjohdolle. Mikäli asia kiinnostaa, ota yhteyttä pj. Ari Hyväriseen!

• Seuraa ajantasaista SuLVI:n mittavaa ja ajankohtaista koulutustarjontaa   klikkaamalla koulutuskalenteria!

Tervetuloa kokouksiin ja tapahtumiin!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Sivua päivitetty 11.5.2020

Jäsenasiat

kolvi-logo

Huom.: KoLVIn tilipankki on vaihtunut, TÄSSÄ uusi tilitieto FI70 4108 0011 3694 62

Seuraa SuLVIn tarjoamaa uutistarjontaa RSS-syötteenä klikkaamalla tästä!

KoLVI:n 29. LVI-Viesti on ilmestynyt yli 50.000 kpl jakeluna! Tutustu siihen tästä!

Talotekniikka-alan yrittäjä, tuo yrityksesi KoLVIn Yhteistyöyritykseksi!
Saat merkittäviä etuja, ota yhteyttä puheenjohtajaan!

kolvi-logo

Jäsentiedotteet

Vuosi 2020 tässä, aikaisempien vuosien jäsentiedotteet ovat välilehdellä "Arkisto"!

Jäsentiedote 2/2020 (26.2.2020)
Jäsentiedote 1/2020 (5.2.2020)

Kuluvaa vuotta koskevien pöytäkirjojen nettiversiot tulevat tähän, aikaisemmat ovat välilehdellä "Arkisto":

Lyhyesti!

Työturvallisuuskorttikoulutus

Mahdollisuus osallistua työturvallisuuskorttikoulutukseen. Mikäli aihe kiinnostaa, ilmoittele sähköpostilla a.hyvarinen(at)ah-cool.inet.fi, tai pasi.laari(at)kouvolanputkityo.fi

Lue ajankohtainen KSAO:n lehtori Aki Junton kirjoitus aiheesta "Ammatillinen koulutus uudistuu", klikkaa tästä!

Kommentit Palautelomakkeella tästä, kiitos!

11.5.2020